Search

Spasimo živote djece u prometu!

Odjel za epidemiologiju i prevenciju ozljeda naše Službe u suradnji s Odjelom za prevenciju PU SD i  OŠ Bijaći iz Kaštel Novog proveo je u travnju ove godine projekt „Spasimo živote djece u prometu“. Projekt je proveden u sklopu obilježavanja Petog UN tjedna sigurnosti na cestama (Fifth UN Global Road Safety Week).

U projektu „Spasimo živote djece u prometu“ sudjelovali su svi treći razredi OŠ Bijaći s učiteljicama Katjom Bašić, Jadrankom Bralić i Ivanom Peran te učiteljem Mariom Radunićem uz potporu ravnateljice Jadranke Šošić, prof. i pedagoginje Anamarije Botić. Nakon interaktivnih predavanja koje su proveli mr. Ivana Bočina, dr. med., spec. javnog zdravstva iz Odjela za epidemiologiju i prevenciju ozljeda, te djelatnici PU SD Jasmin Hasukić i Maja Tokić, vrijedni trećaši izradili su plakate sa svojim porukama vozačima.

U skladu s ovogodišnjim geslom obilježavanja Petog tjedna cestovne sigurnosti „Spasimo živote: Progovorimo“ iskoristili smo priliku kako bi djeca poručila svima da su njihovi životi i zdravlje važni, te da promjenom ponašanja svakog pojedinca možemo doprinijeti sigurnosti na cestama uz puno strpljenja, obazrivosti i razumijevanja za sve sudionike u prometu.

 

 

Share on social media

Facebook
Twitter
LinkedIn