HACCP

HACCP

HACCP (engl. Hazard Analysis Critical Control Points) je alat koji pomaže proizvođačima hrane prilikom identifikacije, procjene i kontrole opasnosti koje mogu biti vezane za određeni proizvod ili cijelu proizvodnu liniju. Nastao je prije gotovo 40 godina u SAD-u, na temelju razvojnog programa sigurnosti hrane za astronaute. Danas je HACCP općeprihvaćen standard za sve subjekte koji se bave proizvodnjom hrane diljem svijeta.

Nastavni zavod za javno zdravstvo SDŽ-a provodi implementaciju HACCP sustava u objektima u poslovanju s hranom u skladu sa Zakonom o hrani (NN 46/07).

 Kontakt telefon:

 tel. 021 401/165

 tel. 021 401/174

 Zahtjev za ugovorom

Podijeli na društvenim mrežama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Promijeni veličinu fonta
Logo ustanove

NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE