Search

12. grupa polaznika Škole nepušenja

Od 28. veljače do 04. ožujka 2022. godine održana je 12. grupa polaznika Škole nepušenja. U grupi je trebalo biti četrnaest polaznika no na prvi susret ih je došlo deset. Nakon prvog dana, odustalo je još troje polaznika pa je „Petodnevni program odvikavanja od pušenja“ završilo sedam polaznika i to 6 muškarca i jedna žena. Prosječna životna dob polaznika iznosila je 54 godine. Najmlađi polaznik imao je 41 godinu, a najstariji 65 godina.

Tijekom „Petodnevnog programa odvikavanja od pušenja“ četvero polaznika je prestalo pušiti, dok ih je dvoje pušenje svelo na dvije cigarete dnevno s namjerom uspostavljanja apstinencije tijekom vikenda.


Svi polaznici su izrazili uvjerenje kako bi Škola nepušenja trebala trajati duži vremenski period. Polaznici su sve aspekte Škole nepušenja vrednovani visokim ocjenama, a najvišom ocjenom procijenili su korist koju su imali od grupnog rada (5.0).


Neki od komentara polaznika su: „Sve što je dobro kratko traje.“, „Sve super, predavač odličan, možda sve traje kratko.“, „Što više vježbi jer su bile jako korisne.“, „Zbog kompleksnosti materije koja se obrađuje, trebalo bi program Škole nepušenja produžiti.“

Katarina Čolak Jurić, prof. psiholog
Suradnik u Službi za mentalno zdravlje
Voditeljica Škole nepušenja

Podijeli na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
LinkedIn
Logo ustanove

NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE