Letak i prijavnica

Preuzmite letak i prijavnicu za Školu nepušenja u pdf formatu

Izričita privola za prikupljanje i obradu osobnih podataka
Sukladno propisima o zaštiti osobnih podataka (GDPR) slanjem ove elektroničke prijave ili prijave u pdf formatu potvrđujem da me je Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, Split, Vukovarska 46 OIB 54948902275, email: protokol@nzjz-split.hr (dalje Zavod) upoznao s informacijama o prikupljanju u obradi mojih osobnih podataka. Prema Zakonu o zdravstvenoj zaštiti Zavod je zdravstvena ustanova za obavljanje javnozdravstvene djelatnosti na području jedinice područne samouprave. U svom sastavu Zavod ima organiziranu epidemiologiju, mikrobiologiju, javno zdravstvo, zdravstvenu ekologija, školsku medicinu, zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti na području jedinice područne samouprave.
Zavod nije u mogućnosti postići svoju ključnu aktivnost i svrhu bez obrade zdravstvenih podataka koji predstavljaju posebnu kategoriju osobnih podataka na koje se primjenjuju posebne mjere zaštite. Sukladno navedenom pristajem da Zavod prikuplja i obrađuje osobne podatke koje sam mu otkrio.
Za više informacija na web adresi www.nzjz-sdz.hr dostupna je Politika zaštite osobnih podataka i informacija o prikupljanju i obradi osobnih podataka Zavoda, a u prostorima obavljanja nase djelatnosti dostupne su informacije o prikupljanju i obradi osobnih podataka u tiskanom obliku, koja sadrže prava ispitanika.
Bez ove suglasnosti nećemo biti u mogućnosti poduzeti djelatnosti izuzev ukoliko je prikupljanje i obrada osobnih podataka nužna za izvršavanje zadaće od javnog interesa ili pri izvršavanju javne i/ili službene ovlasti.
Zahvaljujemo na razumijevanju!

Podijeli na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
LinkedIn
Logo ustanove

NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE