Obavijest roditeljima u vezi upisa djece u 1. razred osnovne škole

Poštovani roditelji, za upis u 1. razred osnovne škole potrebno je posjetiti doktora dentalne medicine koji će pregledati Vaše dijete.* Tijekom pregleda doktor dentalne medicine će za Vaše dijete ispuniti obrazac „Zubna putovnica”. Ispunjeni obrazac predat ćete školskom liječniku prilikom pregleda za upis u osnovnu školu.

*Više nije potrebno dobiti obrazac direktno od školskog liječnika već će Vaše dijete dobiti ispunjeni obrazac prilikom posjeta ordinaciji dentalne medicine i obavljenog pregleda. Ukoliko dijete ide na pregled kod doktora dentalne medicine koji nije ugovorni subjekt HZZO-a, ili nema informatičku programsku podršku za spajanje na CEZIH, Zubnu putovnicu se može preuzeti putem poveznice za obrasce Zubna putovnica prema županiji u kojoj živite.

Posjet doktoru dentalne medicine će biti prilika za bolje upoznavanje Vašeg djeteta s radom u ordinaciji i za stjecanje navika redovitih pregleda. što je temelj očuvanja oralnog zdravlja Vaše djece, te Vas pozivamo na razumijevanje i suradnju.

Letak

Podijeli na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
LinkedIn
Logo ustanove

NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE