Search

Održana 10. grupa polaznika Škole nepušenja

Škola nepušenja NZJZ SDŽ

Od 18. do 22. listopada 2021. godine održana je 10. grupa polaznika Škole nepušenja. „Petodnevni program odvikavanja od pušenja“ završilo je ukupno osam polaznika, 7 žena i jedan muškarac. Prosječna životna dob polaznika bila je 49 godina. Najmlađa polaznica  imala je 29 godina, a najstarija 64 godine.

Četvero polaznika je prestalo pušiti tijekom „Petodnevnog programa odvikavanja od pušenja“, dok su ostali to odlučili napraviti tijekom održavanja prve grupe pomoći i podrške.

Svi su se polaznici aktivno uključili u rad grupe pa se grupna dinamika počela vrlo brzo razvijati od prvog dana održavanja škole. Polaznici su sve aspekte Škole nepušenja vrednovani vrlo visokim ocjenama, kako one vezani uz program i organizaciju škole te rad predavača, tako i one vezane uz grupnu dinamiku.

Neki od komentara polaznika su: „Sve je odlično.“; „Vrlo korisno i motivirajuće!“; „Psihologica je jako draga i strpljiv, očigledno joj je stalo da našeg uspjeha u ovom „teškom“ procesu. Hvala!“; „Hvala profesorici Katarini na svemu. Možda bi Školu nepušenja trebalo produžiti dva do tri tjedna u vidu dnevne bolnice.“

Katarina Čolak Jurić, prof. psiholog

Suradnik u Službi za mentalno zdravlje

Voditeljica Škole nepušenja

Logo ustanove

NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE